Vinski turizam

Posebnost svakog paketa je “personalizovani meni”.  Odabrana vinarija će u saradnji sa šefom Derive kuhinje, predstaviti kombinaciju svojih odabranih vina uparenih sa pet korseva  jela, koje možete degustirati samo na njihovoj lokaciji.  

Vinarija PIK Oplenac - Topola

“Stara nova vinarija” koja je nasledila tradiciju dugu 60 godina. Privatizovana 2014. godine i u vlasništvu je ruskog kapitala. Vizija vlasnika bila je da ovo plodno i poznato podneblje ujedini sa najsavremenijom tehnologijom kako bi stvorili vina prepoznatljivog karaktera. Vinarija je taj cilj i ostvarila pa se danas vina PIK Oplenca najvećim delom izvoze širom sveta.  

Prilikom posete vinariji uživaćete u nesvakidašnjem spoju tradicionalnog i modernog, kroz degustaciju specifičnih barikiranih vina i obilazak autentičnog ambijenta.

PIK OPLENAC MENI

DOWNLOAD PDF

MINIMALAN BROJ OSOBA

6

CENA

NA UPIT

Vinarija Đorđe -
"Vinski raj na pesku"

Sa jedne strane vinogradi na pesku, a sa druge, grandiozni kompleks “Sand resort”  koji se nalazi u šumi, u hladu četinara. Idealna kombinacija za team building aktivnosti kompanija, budući da su na imanju smišljeno raspoređeni tereni za različite sportove, bazen sa saunom, kao i sale za konferenciju.  

Vizija vlasnika vinarije je da internacionalne sorte imaju pečat mikrolokacije, izrazito peskovitog i mineralnog tla. Sva vina u ponudi su mlada, pitka, velike voćnosti i lepih kiselina.

VINARIJA ĐORĐE MENI

DOWNLOAD PDF

MINIMALAN BROJ OSOBA

6

CENA

NA UPIT

Pošalji upit

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Derive WD d.o.o Beograd

Bulevar Arsenija Čarnojevića 177,
11000 Beograd

PIB: 111782391
MB: 21539619
info@derive-wd.com
www.derive-wd.com