Derive - Dine Service

Sa ponosom ističemo da smo jedna od retkih agencija koja u svojoj ponudi ima kompletan uslužni servis, a to između ostalog podrazumeva i pripremu hrane u sopstvenoj kuhinji.

Klijentima nudimo sledeće mogućnosti:

Personalizovani meni

Osmišljen u saradnji šefa kuhinje i vodećeg somelijera, a podrazumeva više korseva jela uparenih sa odabranim domaćim i inostranim vinima, kao i različitim vrstama destilata.  U potpunosti je prilagođen željama i potrebama klijenata.

Finger food zalogaji

Originalno dekorisani i ukusni “zalogaji”  prilagođeni različitim tipovima događaja. Nekada slike govore više od hiljadu reči...

Kuhinja i uslužni servis

Derive WD nudi kompletan uslužni servis koji podrazumeva: školovane i iskusne kuvare, somelijere, profesionalno i stručno osoblje obučeno za rad na različitim vrstama događaja.

Naše ponude obuhvataju širok asortiman vrhunskih specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje koje neće ostaviti ravnodušnim vaše goste, saradnike ili poslovne partnere. Prilikom kreiranja menija, posebnu pažnju posvećujemo izboru najkvalitetnijih namirnica koje pripremamo u sopstvenoj kuhinji.

Na raspolaganju smo vam za podršku i pomoć pri organizaciji događaja većih obima za koje je potrebno pažljivo planiranje i definisanje količina i budžeta.

Pošalji upit

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Derive WD d.o.o Beograd

Bulevar Arsenija Čarnojevića 177,
11000 Beograd

PIB: 111782391
MB: 21539619
info@derive-wd.com
www.derive-wd.com